2012. július 12.



a nagyon rossz napom volt. Tudjátok az az igazi ba*ameg mindenki. Felkeltem tizenegykor, reggeli-ebédeltem. Majd egy kávé mellett gondoltam elolvasom az e-maileket, és befejezem a tegnapi rendrakást a melók közt. Jó sok új mappa született tegnap a gépem C: partícióján, mert az asztalomon dolgozok és nap végén mentek külső HDD-re általában. Régóta nem voltak gondok a jó öreg lapossal, szóval tegnap ezt a lépést kihagytam. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem gondolja úgy, hogy ma reggel nem fog bekapcsolni.

2012. július 11.


Feltöltöttem Behance.net-re a VeszprémFest póló tervet.

Nézzétek meg a Renátóét is!

u.i.
Jaj és milyen kedves üzenetet kaptam épp most:
"Dékáni kollégiumi férőhelyre leadott kérelmét férőhely hiányában elutasítom."

Köszönöm, köszönöm!

2012. július 4.

Csináltam egy saját blogot

Hogy miért? Arra nagyon nem tudok valami pontos választ adni. Ne értsétek félre, semmi gondom nincs a triklopsszal, csak néha már úgy éreztem kisajátítottam, és ahhoz meg hogy sajátnak érezhessem, ahhoz meg hiányérzetem volt.

A továbbiakban bombázni fogom mindkettőt. Íme a nagyon kreatív nevű blogom

2012. július 3.



oderálva lettünk Facebookon. A Veszprém fest pólókkal kapcsolatba indult a hajtépés, majd egyik pillanatról a másikra eltűntek a véleményeinket képviselő hozzászólások. Kicsit még harciasak vagyunk azt hiszem, talán olykor túlzottan is.
Vicces a szituáció, a szervezők váltig állították, hogy ők mint szakmai zsűri kiválasztották a nyertes mintákat, majd emelt hangon hangoztatták, hogy az ő grafikusuk, jobb mint mi és "már akkor nagy cégeknek dolgozott, amikor mi papírcsákót hajtogattunk". Nevet természetesen nem említettek, mivel jól tudták, hogy mi tudjuk, hogy a korrupció egy ilyen "kis szaros" pályázatot is elhamvasztott, hiszen a nyertes minta készítője, nem más mint a grafikusuk. (a harmadik helyezést is ő kapta) Ott voltam amikor a mintákat nézegették, és parodizálták némelyiket. Tudom, hiszen szóltam, hogy az enyém nincs is a nyomtatott lapok közt.
Tiszta sor, megosztott első helyezés: a saját emberük is ki akarták fizetni, és egy csontot is akartak dobni + a lájkolósdis negyedik helyezés. Sajnos hiánycikkek vagyunk, csak éppen nincs ránk kereslet.


Persze nem kellene ilyesmin kiakadnunk, én volta a jó zsaru, a Renátó pedig a rossz. : )

Játszani még mindig játszhattok!